Hotel Rebecca

Ondanks de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid kunt u zorgeloos
bij ons verblijven en genieten van ons mooie eiland.

Wij hanteren de volgende uniforme maatregelen:

Mondkapjes zijn verplicht in alle openbare ruimtes.
Er zijn extra protocollen voor reiniging en hygiëne.
De eet- en drinkgelegenheden zijn gesloten.
Ontbijt en diner zijn mogelijk via take away.

Een hotel met een brasserie

De zeventien hotelkamers zijn eenvoudig, maar charmant ingericht. De bedden slapen heerlijk en de nachten zijn er donker en stil. ‘s Ochtends kunt u rustig wakker worden aan een tafel met verse broodjes, zelfgemaakte jam, muesli en een eerlijke kop goede koffie.

De brasserie met de keukenbrigade broers Leon en Melvin van Sambeek is zichzelf gebleven. De bediening serveert met een bescheiden lach gerechten en wijnen die gestaag meebewegen met de seizoenen.

Hartelijk welkom bij Hotel Brasserie Rebecca in het Texelse dorp De Waal.

Dineren en logeren in het rustige De Waal

Logeert en dineert u het liefst op de rustigere plekken van het eiland? Dan is Hotel Brasserie Rebecca in het kleinste dorp van Texel er één om in uw hart te sluiten.

Op deze charmante locatie in De Waal kunt u logeren èn dineren. Het zonnige terras waar wij koele drankjes, de beste koffie en huisgemaakte appeltaart serveren is een verborgen pareltje voor wandelaars en fietsers.

OVERNACHTEN

Aan de rand van die Waal, het kleinste dorp van Texel. Op een steenworp afstand van natuurgebied en vogelwalhalla Waalenburg. Ver van plekken waar de meeste toeristen vertoeven. Ons zeventien kamers tellende hotel met brasserie is voor de genieters.

Boekt u direct bij ons? Dan betaalt u altijd minder dan via de boekingsplatformen.

Bekijk arrangementen

Of bel ons direct om de mogelijkheden te bespreken.

LEKKER ETEN

Er wordt gewerkt met voornamelijk regionale producten met een internationale twist. De kaart beweegt mee met de seizoenen. De keukenbrigade Leon en Melvin van Sambeek weten precies wat een ongedwongen avond dineren nodig heeft.

Waarom via ons boeken?
Waarom via ons boeken?
X